André van Duin zit aan de billen van deze vrouw. Maar luister dan wat hij allemaal zegt! HAHA!


weer-weerbericht-show111Op zondagavond zitten mensen meestal met de familie lekker voor de televisie en genieten van wat voetbal en familie-series  die na elkaar komen. Vaak komt daartussen ook nog even het nieuws en het weer voor de week. Waren alle weerberichten maar zo hilarisch als die van hem! De video kan je direct hieronder zien! Dit brengt zoveel nostalgische herinneringen naar boven! Vond jij dit ook leuk? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Over de video:In de video zie je André van Duin die het weer presenteert. In aflevering 3 van het eerste seizoen in 1983 van zijn show André’s Comedy Parade laat hij het publiek huilen van het lachen met deze geweldige show! Hij gebruikt het lichaam van een vrouw om aan te geven wat voor weer het wordt en bij elke plek op het lichaam kan hij zich prachtig verwoorden! Blijf kijken tot het einde en net als het publiek zal jij ook niet meer kunnen bijkomen van het lachen!  [/read]


Deel deze video op Facebook
video