Ze doet een dekentje over haar huisdier heen – Maar kijk dan eens hoe haar huisdier eruit ziet!


Honden zijn vaak super lieve dieren. Het ligt vaak aan de verzorgers wat voor karakter hondjes uiteindelijk hebben. Bij het verzorgen horen ook grapjes. De makers van het filmpje hieronder halen een grapje uit op hun hond: Biscuit. Dit lieve hondje heeft geen flauw benul, maar kijk goed naar de statische haartjes van het diertje. Dit is het liefste momentje van de week! Vond jij dit ook super lief en grappig? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! 


hondje-dier-thuis-huis1


over de video: In de video zie je een hond op de bank zitten. De verzorgers hebben net een dekentje over het hondje heen gegooid en deze er vervolgens snel van afgehaald. Het hondje is nu helemaal statisch en het ziet er super schattig uit! Het is geweldig om te zien hoe dit hondje niet in de gaten heeft wat er aan de hand is. Wij en de verzorgers van dit lieve diertje konden het niet meer inhouden van het lachen. 


Deel deze video op Facebook
video