Ze blaast op een fluitje in het water. LET OP wat deze fantastische walvis dan doet..WAUW!


ze-blaast-op-een-fluitje-in-het-water-let-op-wat-er-dan-plots-naast-haar-verschijnt-bizar1-zeeSurfers en Paddle boarders bevinden een groot gedeelte van hun dag op zee. Ze zijn één met de zee en schikken daarom ook niet zo snel van vissen. Dat hoort er namelijk nou eenmaal bij. Andere mensen zijn juist op zoek naar deze vissen en kunnen dit op een hele bijzondere wijze, namelijk met een speciale fluit. In de video zie je twee Paddle Boarders op zee. Één van de twee Paddle Boarders heeft een idee en neemt haar speciale fluitje mee. Wij stonden erg verbaasd te kijken naar deze video hieronder! Vond jij dit ook merkwaardig om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Uit resultaten op haar YouTube kanaal te zien, heeft ze dit al vaker gedaan op zee en blijkbaar komen de vissen echt uit het water gezet als ze de fluit horen. Wij vonden deze video erg merkwaardig, vooral toen er naast haar een gigantisch grote walvis opdook! [/read]