Nostalgie: Ken je deze bekende klassieker van Wim Sonneveld nog? Lekker even terug in de tijd!


Amsterdam staat bekend om de coffeeshops, de dames achter de ramen en natuurlijk de mooie grachten. Ze zeggen wel eens dat zodra je er gaat wonen je er gelijk verliefd op wordt. Wim Sonneveld heeft zelfs een liedje gemaakt over Amsterdam en zijn grachten. Vond jij dit liedje ook zo mooi? Deel deze dan op FACEBOOK en misschien geeft het je vrienden ook wel een nostalgisch gevoel! 
Het is een oud liedje maar iedere keer als ik het hoor wil ik mee blijven zingen! In het liedje heeft hij het over de Amsterdamse grachten en dat hij het de mooiste stad in ons land vindt. Hij heeft het over de gezelligheid en één ding weet ik zeker! Hij is er trots op een Amsterdammer te zijn!  

Deel deze video op Facebook
video