Deze vrouw heeft een INTIEM moment met haar scharrel. Maar wat ze na afloop zegt? HILARISCH!


man-vrouw-gemeenschap


Er komt een man bij de dokter is een  programma op SBS 6 waarbij grappige humoristische sketches worden gefilmd. De filmpjes zijn meestal kort en kracht en zodra je tot het einde hebt gekeken, kom je niet meer bij van het lachen! Bekijk de video hieronder en een glimlach zal op jouw gezicht verschijnen. Zet het geluid niet te hard, mensen om je zullen vast gek gaan kijken! ver de video: in de video zie je een man en vrouw die net intiem zijn geweest. Zodra ze klaar zijn vraagt de vrouw aan de man of hij een tandarts is. Vond jij dit ook hilarisch om te zien? DEEL dit dan met jouw vrienden op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Zodra ze klaar zijn vraagt de vrouw aan de man of hij een tandarts is. Dit is natuurlijk een hele merkwaardige vraag zo rechtstreeks na hun intieme moment, maar hoe zij er uiteindelijk op reageert als hij ja zegt? Wij kwamen niet meer bij van het lachen! [/read]


Steun onze Pagina met een -