Deze vader is aan het voorlezen. Maar let dan goed op de reactie van de baby..GEWELDIG!


voorlezen papa baby


Baby’s houden ervan als mama of papa een verhaal voorlezen. Ze weten vaak nog niet helemaal waar het allemaal over gaat, maar vaak snappen ze wel de rode draad. Op een normale toon voorlezen kan erg saai zijn voor een baby, het is dus aan de lezer om het zo leuk mogelijk te maken voor de baby. Deze papa verdient in ieder geval een medaille voor dit prachtige verhaal! DEEL dit bericht op FACEBOOK als jij het ook geweldig vindt hoe deze vader en dochter met elkaar omgaan! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] over de video: In de video zie je een vader die gaat voorlezen voor zijn dochtertje (Margot). In plaats van normale stemmen, gebruikt deze vader allemaal gekke stemmetjes bij elke personage. Zodra je ziet hoe zij dochtertje hierop reageert? Geweldig! Dit is precies hoe je moet voorlezen op deze leeftijd, dit is namelijk vermaak voor de baby, maar ik denk zelfs dat de vader er evenveel van kan genieten! DEEL dit bericht op FACEBOOK als jij het ook geweldig vindt hoe deze vader en dochter met elkaar omgaan! [/read]


 

video
Steun onze Pagina met een -