Deze man koopt een bril waardoor hij iedereen bloot ziet, maar wat er dan gebeurt? HILARISCH!!


bril-bloot


Het kopen van een bril is iets waar je vaak je tijd voor wilt nemen. Je moet hem tenslotte toch elke dag op je hoofd zetten. Je wilt graag niet een te standaard model, maar je wilt ook niet diegene zijn die wordt nagewezen om die lelijke bril op je hoofd. Ken je mensen die een bril dragen? Deze man wil een nieuwe bril kopen, maar dit moet wel een bijzondere zijn. Een bijzonder brilletje krijgt hij zeker, want met deze bril ziet hij iedereen zonder kleding! Dit vindt hij wel mooi dus hij schaft hem per direct aan. DEEL dit dan nu meteen op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Wanneer hij naar huis loopt geniet hij van zijn uitzicht die door het nieuwe brilletje mogelijk gemaakt wordt. Als hij thuis komt staat hem echter wat raars te wachten. Zijn beste vriend en zijn vrouw zitten namelijk naakt op de bank, maar hij denkt natuurlijk dat dit door zijn nieuwe aankoop komt. Hij biedt zijn vriend zelfs nog een biertje aan! [/read] 


Steun onze Pagina met een -