Je hebt een fantastisch geheugen als je dit nummer nog kent! Wat een NOSTALGIE!


klassieker-muziek


Luister goed naar deze geweldige klassieker van Mieke Telkamp! PRACHTIG! Iedereen heeft wel zijn eigen muzikale klassieker. Het is leuk om deze een keer met de familie te delen. Op bijvoorbeeld een avond als kerstavond gezellig met zijn allen rond het haardvuur luisteren naar ieders favoriete klassieke nummer. Veel gezelliger kan eigenlijk niet. Ben je het hier volledig mee eens? DEEL dit dan zo snel mogelijk op FACEBOOK!  [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Vandaag hebben wij voor jullie deze geweldige klassieker van Mieke Telkamp gevonden. Volgens ons een geweldig nummer wat bij veel van het jongere publiek niet super bekend is, maar wanneeer men dit nummer hoort beginnen ze het vanzelf te waarderen. Je kan dit nummer eigenlijk ook niet haten, omdat het gewoon zo extreem goed in elkaar zit. Dat heerlijke melodietje eronder doet natuurlijk ook wonderen. Al met al een top nummer!  [/read] 


Steun onze Pagina met een -