Deze man versiert een mooie vrouw op straat. Hoe hij dit vervolgens aanpakt? GEWELDIG!


bouwvakker-vrouw


Sommige vrouwen vinden het fijn om nagefloten of nagekeken te worden op straat en sommigen walgen alleen al van het idee. Dit moet je natuurlijk altijd respecteren, maar als een vrouw het graag wil dan moet je als man hier natuurlijk slim op inspelen. De bouwvakker in deze video heeft even pauze genomen en rookt rustig zijn sigaretje op. Dan loopt er op een gegeven moment een bloedmooie vrouw met prachtige benen voorbij.  Deze man laat even goed zien hoe je het aanpakt! Ben je het met ons eens? DEEL dit dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Als een echte bouwvakker betaamd roept hij de vrouw na: “waar gaan die mooie benen heen?’. De vrouw antwoord met: ‘Naar huis. Als er niks tussen komt.’ De bouwvakker laat dit zich geen twee keer zeggen en loopt samen met de prachtige vrouw weg. Het is een beetje een doordenker, maar toen we hem snapte lagen we dubbel!  [/read] 


Steun onze Pagina met een -