Deze vrouw begint te rennen op het veld. LET OP wie haar dan opeens begint te volgen..WAUW!


geiten-rennen1Wanneer men denkt aan schattige dieren dan denkt men vaak aan schattige puppy’s of aan kleine katjes. Wij voegen graag één dier aan deze lijst toe en dit dier is de geit. Dit is natuurlijk niet het eerste dier waar je aan denkt bij het woord ‘schattig’ maar dit filmpje bewijst dat geiten zeker hele schattige dieren zijn! De vrouwen op deze boerderij zijn de eigenaren van heel veel geiten. Merkwaardig is dat ondanks de hoeveelheid geiten ze toch met elke geit een bijzondere band hebben. Vind jij dit ook prachtig om te zien? DEEL dit dan zo snel mogelijk op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De vrouwen op deze boerderij zijn de eigenaren van heel veel geiten. Merkwaardig is dat ondanks de hoeveelheid geiten ze toch met elke geit een bijzondere band hebben. In deze video zie je dat twee vrouwen wegrennen en alle geiten volgen hen vervolgens. Wij hebben nooit geweten dat rennende geiten zo ongelooflijk schattig zijn! Wanneer de beide dames weer terug rennen volgen de geiten natuurlijk weer meteen. Een heel schattig en wat een lief plaatje! [/read]