HOND zit VAST op een GLETSJER – Wie vervolgens zijn LEVEN redt? Dit is NIET te geloven..WAUW!


 

Weinig tijd om te lezen? Het filmpje staat onderaan! Honden zijn geweldige dieren die al het beste van deze wereld verdienen. Helaas is dat natuurlijk niet voor mensen weggelegd en zijn er mensen die honden met opzet pijn willen doen. Extra zielig voor deze honden is dat ze hier niks tegen kunnen doen, maar gelukkig zijn er altijd mensen die dit soort honden redden! 


 

hond-ijsberg-redding1


 

Over de video: De hond in deze video is achtergelaten in een heel erg koud gebied en is vast komen te zitten op een gletsjer. Dit hondje kan nergens meer heen en door de kou zal het niet lang meer duren tot de hond zal overlijden. Gelukkig laten deze Russische zeemannen zien dat er veel goeds in een mens schuilt. Deze mannen doen er namelijk alles aan om deze hond te redden en dat lukt ze uiteindelijk ook. Wat een geweldige actie! DEEL dit op FACEBOOK om te laten zien dat je een echte hondenliefhebber bent! Verspreid een glimlach!

 

video
Steun onze Pagina met een -