Deze aap begint OPEENS te dansen. Zodra je ziet hoe hij zijn BILLEN schudt? ZO grappig!


aap-dansen-weekendZodra je deze gorilla ziet dansen, kan je dag niet meer stuk!  Even lekker gek dansen met je vrienden of juist rustig in je eentje een wijntje drinken. Het kan allemaal! Niets is beter dan om even alle werkstress achter je te laten en te genieten van je vrije tijd. Niet alleen mensen kunnen dit, maar gorilla’s ook zo blijkt uit dit filmpje! DEEL dit op FACEBOOK als je ook om deze gorilla kon lachen! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De gorilla in deze video heeft blijkbaar ook iets te vieren, want hij danst er op los. Zijn dans lijkt verdacht veel op breakdance. Een dans die vooral door stoere mensen uitgevoerd wordt. Wij vinden deze gorilla in elk geval ook heel stoer, maar stiekem is hij toch ook wel een beetje schattig. Prachtig om te zien hoe dit reusachtige dier zo geweldig kan dansen. Een tip van ons? Geniet van het leven zoals deze gorilla dat doet! [/read]