Bruidegom maakt een FOUT bij het altaar. Zodra je hoort wat hij zegt? Je komt NIET meer bij!


bruidegom-maakt-fout


Trouwen is misschien wel het mooiste moment in een mens zijn leven. Het moment dat je officieel jezelf aan je geliefde geeft. De mooie bruidsjurk en de lekkere bruidstaart zijn een aantal van de hoogtepunten op de dag. Ook is het Ja-woord bij het altaar natuurlijk heel erg speciaal! In dit filmpje zie je een bruid en een bruidegom die voor het altaar staan. De bruidegom zegt per ongeluk iets fout en iedereen begint te lachen. Vond jij dit filmpje ook zo grappig? DEEL deze dan op FACEBOOK met je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] De bruidegom zegt per ongeluk dat zijn vrouw wafel-achtig is! Iedereen vond het komisch en vooral zijn vrouw komt niet meer bij. Op het moment dat ze weer serieus proberen te doen lukt dit alsnog niet en blijft de slappe lach er maar inschieten! Geweldig om te zien en eerlijk is eerlijk een beetje humor is heel erg belangrijk in een relatie! [/read] 


Steun onze Pagina met een -