Dit paard kan de koets NIET alleen voorttrekken. Wie hem dan plots te hulp schiet? GEWELDIG!


paarden-voortrekken-hulp-budweiser1


Paarden zijn mooie dieren. De manier waarop ze lopen kan heel erg sierlijk zijn! Paarden zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens harde werkers en kunnen daarbij erg lief zijn. Dat is goed te zien in het volgende filmpje. In het filmpje zie je een paard die een koets probeert voor zich te duwen. Twee andere paarden hebben door dat dit bijna een onmogelijke klus is dus helpen ze stiekem een handje mee! Vond jij deze video ook zo lief? Deel deze dan op FACEBOOK met je vrienden.
[read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Op het einde van de commercial zie je ook een boer met zijn hond. Dit is het baasje van de paardjes. Hij ziet wat er gebeurt en zegt dan dat hij het niemand vertelt als jij het ook niet doet. Iedereen heeft wel eens een extra steuntje in de rug nodig, mooi om te zien dat hier niet raar naar opgekeken wordt[/read] 


Steun onze Pagina met een -