Deze vader blaast de kaarsjes uit. Maar hoe de vijfling hier vervolgens op reageert? GEWELDIG!


vader-kaarsjes-uitblazen-vijfling1


Je verjaardag vieren met je geliefden is misschien wel één van de mooist en belangrijkste momenten van het jaar. Samen gezellig taart eten en cadeautjes uitpakken die iedereen speciaal voor je heeft uitgekozen. In het volgende filmpje zie je en vader met zijn kinderen rond een tafel zitten. Op het moment dat hij de kaarsjes uitgeblazen heeft begint één van zijn dochters keihard te huilen! Ze zijn een verjaardagsliedje aan het zingen en dan mag je de kaarsjes uitblazen en een wens doen. Vond jij dit filmpje ook zo schattig? Deel deze dan op FACEBOOK met je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Deze papa heeft in totaal 6 dochters, wat het bizarre hieraan is dat hieronder ook een vijfling valt. Deze staan heel schattig in hetzelfde roze shirtje rond de tafel samen met hun grote zus. Deze verjaardag zal deze vader niet snel meer vergeten, geweldig! [/read]


Steun onze Pagina met een -