Deze vader begint te zingen voor zijn kleine meid. Je gaat NOOIT geloven wat ze dan doet..WAUW!


vader-dochter-zingen


Deze vader deelt een heel speciaal moment met zijn kleine meid , GEWELDIG! Vaders kunnen een hele speciale band met hun dochters hebben. Vaders zijn vaak heel beschermend en niemand mag aan hun kleine meisje komen. In het volgende filmpje zie je een vader en zijn dochter die een heel mooi en intiem moment beleven. De vader zingt een heel mooi liedje voor zijn dochtertje. Zij vindt het geweldig en begint gelijk heel erg hard te lachen. Vond jij dit filmpje ook zo mooi? Deel deze dan op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] Je ziet het dochtertje op de grond liggen en haar vader heeft haar in zijn armen. De vader zingt steeds dat hij zijn dochtertje zo mooi vind. Zijn dochter kijkt met grote kraalogen naar haar vader. Ze vindt het geweldig dat hij voor haar zingt. Eén ding is zeker, dit speciale moment neemt niemand hun nog af en het staat ook nog mooi op film, geweldig! [/read]


Steun onze Pagina met een -