Hij begint een bekend lied op de panfluit te spelen – Zodra je hoort welke nummer? Kippenvel!


Wat een geweldige manier om op de panfluit te spelen! Bekende instrumenten als de gitaar, de piano en de drums worden natuurlijk vaak in de populaire muziek van tegenwoordig verwerkt. Je zou bijna vergeten dat er nog ontelbaar veel andere instrumenten bestaan. Wij vinden het belangrijk om ook de wat onbekendere instrumenten een podium te geven. Vind jij dit ook belangrijk? DEEL dit dan op FACEBOOK met al je vrienden! 


unchained-melody-cesar-espinoza-from-ecuador1


Natuurlijk geven wij niet zomaar elk instrument een podium. Dit instrument moet wel door een geniale muzikant bespeeld worden. Dit is in deze video in ieder geval wel het geval, want wat kan deze meneer geweldig op een panfluit blazen. Wanneer dit op deze manier bespeeld wordt kan het zo in elk willekeurig popnummer verwerkt worden. Dit instrument heeft natuurlijk best wel een ouder karakter, maar op deze manier wordt dit karakter flink opgepoetst! 

video
Steun onze Pagina met een -