Dwergpaard ziet een GIGANTISCHE bal in de tuin liggen. LET OP wat hij hier mee doet..PRACHTIG!


dwergpaard-spelen


Deze dieren kunnen uren spelen met een grote bal in de tuin, geweldig! De meeste dieren houden heel erg van spelen. Maakt niet uit waarmee ook al is het een laserlicht op de vloer of een piepend fluffy konijntje. Zolang ze er maar gek mee kunnen doen, vinden ze het geweldig. In het volgende filmpje zie je ook een aantal dieren bij elkaar die met een grote felle gele bal in de tuin aan het spelen zijn. Vond jij dit filmpje ook zo schattig? Deel deze dan op FACEBOOK met je vrienden! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”]Het leuke aan het filmpje is dat het verschillende dieren door elkaar zijn. Je ziet bijvoorbeeld een geitje, een hond en een pony samen spelen.Vooral de pony vindt de bal geweldig! De bal is namelijk groter dan hemzelf. Hierdoor kunnen grappige maar ook klunzige momenten ontstaan. Geweldig om te zien dat een dier zo lang zoet kan zijn met maar één speeltje!  [/read]


Steun onze Pagina met een -