HOND kan praten als een MENS – Hoe het GESPREK verloopt met zijn baasje? ZO GRAPPIG!


hond praat met baasjeAltijd al willen praten met je huisdier? ZO zou dat eruit komen te zien! GEWELDIG! Een veel genoemde wens van mensen is dat ze wel eens met hun huisdier zouden willen praten. Dan weet je voor één keer in ieder geval zeker dat ze je begrijpen en krijg je eindelijk te weten hoe jouw huisdier nou over jou denkt. Vindt hij jou wel zo lief als je van tevoren had gedacht. De makers van deze video hebben net gedaan of de hond kan praten. Ze hebben goed op de beweging van de hond gelet en daar zo precies mogelijk woorden aan toegevoegd. Zo lijkt het dus net of deze hond echt aan het praten is! Het grappige is dat de hond in deze video smeekt om een nieuw vriendje. Namelijk een kat! Wij hebben er heel hard om gelachen en hopen stiekem dat deze video ooit realiteit zal worden. Zou jij ook graag met je huisdier willen praten? DEEL dit dan zo snel mogelijk op FACEBOOK!


 

Deel deze video op Facebook
video