Laffe jagers poseren met neergeschoten leeuw – Maar kijk goed wat de leeuw achter haar doet…


Het doet pijn in onze hart! Helaas bestaan er op deze wereld mensen die voor hun eigen plezier prachtige beesten neerschieten. Ze doen dit om er geld aan te verdienen of om er mee te kunnen pronken bij al hun vrienden. Om wat voor reden dan ook, wij zijn 100% TEGEN het doelloos vermoorden van dieren. Dit verdient natuurlijk geen enkel dier en dan maakt het niet uit of ze mooi of lelijk zijn! Vind je dit ook? DEEL dit dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK


leeuw In deze video zie je een man en een vrouw pronken bij een dode leeuw die zij hebben geschoten. Wat ze echter niet weten is dat er behoorlijk wat gevaar op de loer ligt. Uit het niets worden ze namelijk aangevallen door een andere leeuw en die is duidelijk niet zo blij met wat deze mensen met zijn bevriende leeuw gedaan hebben. Hij valt de mensen aan, maar dit gebeurt helaas buiten het oog van de camera’s!

Deel deze video op Facebook
video