OBER trekt PLOTS zijn kleding UIT voor deze KLANTEN – Wat zijn BAAS vervolgens doet? HUMOR!

 

Weinig tijd om te lezen? Het filmpje staat onderaan! Deze mensen worden bediend door merkwaardige obers. Er is natuurlijk nooit iets mis met een goede prank, maar het kan vaak nog best lastig blijken om een goede prank te verzinnen en uit te voeren. Het moet namelijk origineel zijn, want anders heeft men de prank al gelijk door. Ook moet de prank natuurlijk wel grappig zijn en moet het redelijk onschuldig zijn, want anders is de lol er natuurlijk heel erg snel van af! Deze acteurs pakken het op geweldige wijze aan!


 

prank bediende leidinggevende 

Over de video: In deze video zie je een voorbeeld van een meer dan geslaagde prank. Er zitten namelijk wat mensen nietsvermoedend wat te drinken op een terras tot op een gegeven moment een knappe ober begint te strippen. Ze hebben natuurlijk geen idee wat er gebeurt, maar het lijkt er op dat de leidinggevende het oplost. Wat er dan gebeurt houdt niemand voor mogelijk, want dan begint uit het niets de leidinggevende ook te strippen! Dit hadden de vrouwen natuurlijk helemaal niet zien aankomen en ook wij schoten in de lach toen wij dit zagen! Kon jij ook lekker lachen om de video hieronder? DEEL dit dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Deel deze video op Facebook!
video