Hij drukt zijn partner wellustig tegen zich aan – De dans die dan volgt? Adembenemend!

man vrouw dansen ballet mannenBallet op Bohemian Rhapsody van Queen? Zo ziet dat eruit. Prachtig! Ballet wordt door velen gezien als iets wat enkel en alleen door vrouwen beoefend kan worden en wanneer mannen toch op ballet zitten dan worden ze gelijk voor homo uitgemaakt. Dit is natuurlijk vooral zo wanneer kleine jongens op ballet gaan, omdat kleine kinderen nog niet inzien dat dit eigenlijk iets heel moois is. Ballet is niet alleen voor vrouwen en sterker nog zonder mannen zou ballet een stuk minder mooi zijn! Ben je het met ons eens? DEEL dit dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK! [read more=”Lees Meer” less=”Terugvouwen”] In deze video zie je een geweldige balletopvoering op misschien wel het bekendste liedjes ooit. Namelijk “Bohemian Rhapsody” van Queen. Wanneer je aan ballet denkt gaan je gedachten niet meteen uit naar dit nummer, maar na het zien van deze video zie je dat ballet er juist extreem goed bij past. Wat een geweldige opvoering laten deze mensen namelijk aan ons zien! [/read]