LEEUWIN wordt UITGELOKT door een groep TOERISTEN – Maar dan komt deze LEEUWIN in actie..BIZAR!

 

Weinig tijd om te lezen? Het filmpje staat onderaan! Wereldwijd zijn er duizenden dierentuinen. Dieren die opgesloten zitten voor hun eigen bestwil en soms dieren die opgesloten voor het plezier van de mens. Zodra dieren zitten opgesloten voor hun eigen bestwil, vinden wij dat natuurlijk geweldig. Wij helpen de dieren en de dieren moeten er uiteindelijk beter van worden. Soms komt het ook voor dat dieren voor amusement worden gebruikt en dan zijn wij hier natuurlijk op tegen. Het filmpje hieronder is zo bizar en het is ook de schuld van de mensen.


 

leeuwen aanvallen 

Over de video: In de video zie je leeuwen die gevangen zijn genomen op een eilandje. Dit Mexicaanse dierenpark genaamd Estrella Bioparque heeft voor de leeuwen een klein eilandje gebouwd waar de leeuwen moeten overleven. Ondertussen genieten jaarlijks duizenden toeristen van dit park, terwijl eigenlijk dit park gewoon moet worden afgeschaft, want je ziet duidelijk dat de leeuwen meer ruimte nodig hebben! Dierenleed is niet geinig! DEEL deze video als je het met ons eens bent op FACEBOOK!

Deel deze video op Facebook!
video