Man in rolstoel wordt kwetsend afgewezen door vrouw – Maar dan pakt hij haar nog harder terug!

Deze golddigger wordt toch eventjes hard voor de gek gehouden. Moet je zien in de video hieronder wat er gebeurt! Jammer genoeg zijn er nog steeds geldjagers in de wereld. Deze kijken niet naar liefde maar alleen maar naar hoeveel geld de ander heeft. Golddiggers gaan een relatie met iemand aan die veel geld hebben, maar geld is natuurlijk niet waar een relatie op gebouwd moet zijn. De man in de volgende video haalt daarom een grap uit met een meisje, om te zien of zij ook een geldjager is. Vond jij deze grap ook zo slim bedacht? DEEL dit dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!


man versiert vrouw die alleen uit is op geldIn deze video zie je een meisje op de stoep zitten, maar dan komt er een jongen in een rolstoel aangereden. Op een gegeven moment begint hij met haar te praten en vraag hij haar mee uit, ze wijst hem dan jammer genoeg af. Na een tijdje krijgt hij een belletje en komt zijn advocaat langs om te vertellen dat hij de rechtszaak gewonnen heeft, en hij nu miljonair is. Het meisje reageert hierna erop en zegt dat ze toch met hem uit wilt. Triest dat sommigen mensen alleen maar op geld uit zijn! 

Deel deze video op Facebook!
video