Aantrekkelijke vrouw VERBLUFT iedereen met haar adembenemende optreden – Wat een spektakel!

Deze vrouw heeft een bizar optreden voorbereid in een talentenjacht, wauw! Het is moeilijk om bij een talentenjacht zoals Hollands Got Talent er tussen uit te schieten. Je moet een speciale act hebben waar iedereen versteld van staat, want zomaar een dansje doen of een liedje zingen, nee daar kom je niet ver meer mee! De vrouw in de volgende video doet ook een dansje, alleen dan op een hele speciale en spectaculaire manier. Vond jij het optreden van deze vrouw ook zo cool? DEEL dit dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK! 


 

vrouw dansen 

In deze video zie je een vrouw in een hoop zand op het podium liggen. Het liedje ‘Radioactive’ komt op en dit is het moment daar haar optreden begint. Ze waait met haar haren door het zand waardoor alles omhoog vliegt, dit geeft een heel cool beeld. Deze vrouw beweegt geweldig en is daarbij erg lenig. Ze springt zo in een spagaat en doet het nog op een nonchalante manier ook. Menig vrouw is jaloers op haar kunsten en kunnen nog veel van haar leren! Ze heeft ons echt overdonderd met haar optreden, geweldig! 

 

verspreid een glimlach

 

Deel deze video op Facebook!
video