Man pakt golddiger hard aan in restaurant – Kijk wat hij met haar doet….

Weinig tijd om te lezen? Het filmpje staat onderaan! Deze golddigger wordt even goed terug gepakt! Jammer genoeg zijn er nog steeds golddiggers in de wereld, deze zijn alleen maar op het geld uit van de ander. Een relatie gaat natuurlijk over liefde, vriendschap en vertrouwen en niet over de hoeveelheid geld de ander heeft. De vrouw in de volgende video is een golddigger en wordt even goed terug gepakt.


golddiggerIn deze video zie je dat er een man en een vrouw in een restaurant gaan zitten. Ze hebben elkaar ontmoet op Tinder en de man kent de vrouw al via via. De man kent haar namelijk van een vriend van hem, hij is al een keer eerder op date geweest met haar. Zijn vriend viel heel erg op dat de vrouw alleen maar uit was op een duur en fancy dinertje en niet op het leren kennen van hem. Daarom bedachten ze een plan om deze golddigger terug te pakken. Het plan gaat als volgt, de man gaat zoveel mogelijk fancy dingen bestellen, zodat de rekening heel erg hoog oploopt. Zodra ze klaar zijn met eten, zegt de man dat hij naar de wc gaat. Dit gebeurt dan niet, hij gaat er dan namelijk gewoon van door. Hierdoor krijgt de golddigger een koekje van eigen deeg! Vond jij het ook zo grappig deze video te zien? Deel deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Deel deze video op Facebook!
video