Man drukt op de knop van de lift: Wat er vervolgens met de lift gebeurt? Wees voorbereid….

Weinig tijd om te lezen? Het filmpje staat onderaan! De reactie van deze mensen als de lift in stort, HILARISCH! Er zijn best wel veel mensen die in een lift staan en daarmee een hele grote angst overwinnen. Ze zijn dan vaak bang dat de lift vast komt te zitten of helemaal los schiet. Gelukkig komt dit niet vaak voor en zullen niet veel mensen het daarom ook meemaken. De mensen in de volgende video maken een hele enge ervaring mee in een lift, maar gelukkig kunnen ze er achteraf wel om lachen!


lift stort in technologie 

In deze video zie je dat er een aantal mensen aan een lift gaan werken. Ze gaan namelijk de mensen die in de lift stappen voor de gek houden op een hilarische manier. Ze hebben in de vloer van de lift namelijk een soort scherm gelegd. Op dit scherm wordt er afgespeeld alsof de lift in elkaar stort. Op het scherm vallen er één voor één tegels naar beneden, de mensen schrikken hier natuurlijk heel erg van. Zodra ze het door hebben moeten ze toch wel heel erg lachen en kunnen ze opgelucht ademhalen! Vond jij het ook zo grappig hoe deze mensen voor de gek werden gehouden in de lift? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK, zodat zij ook even kunnen lachen!

 

verspreid een glimlach

 

Deel deze video op Facebook!
video