Klein meisje wordt GEPEST bij een bushokje – Kijk wat er daarna gebeurt….

Weinig tijd om te lezen? Het filmpje staat onderaan! Hoe omstanders reageren op het gepeste meisje is geweldig, wauw! Pesten is een onderwerp waar niet iedereen over wilt praten, omdat het erg gevoelig kan liggen. Toch is het heel erg belangrijk om over pesten te praten en te laten zien dat het niet goed is. Dat mensen die pesten heel erg gemeen kunnen zijn en geen blad voor hun mond hebben, is goed te zien in de volgende video!


foto pesten meisjeIn deze video zie je namelijk dat er drie meisjes op een bankje bij de bushalte zitten. Twee van de meisjes zijn net wat ouders dan het andere meisje en ze nemen daarom ook de kans dit meisje te pesten. Ze beginnen hele gemene dingen te zeggen tegen haar en haar uit te lachen. Omstanders horen dit en die grijpen gelukkig in. Ze geven aan dat ze niet moeten pesten, omdat het iemand pijn kan doen. Ook zeggen ze allemaal dat het jonge meisje bij hun mag zitten en ze niet naar de pestende kinderen moet luisteren. Gelukkig was dit alleen maar een test om te zie hoe omstanders reageren, maar voor het zelfde geldt was dit wel echt geweest en hadden ze nu iemand heel erg goed geholpen. Vond jij deze video ook zo indrukwekkend? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Deel deze video op Facebook!
video