Meisje (7) wordt ernstig gepest – Alleen niemand had verwacht dat een motorbende DIT zou doen!


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? Het filmpje staat onderaan dit artikel! Als iemand gepest wordt kan dit erg moeilijk voor diegene zijn. Het kan trauma’s opleveren die ze hun hele leven met zich mee brengen. Het meisje in de volgende video werd ook heel er lang gepest, waardoor ze op een gegeven moment niet eens meer naar buiten durfde.  Door de actie van haar moeder is daar nu verandering ingekomen.


gepest

in deze video zie je een meisje van 7 jaar oud, dat al een jaar lang gepest en geslagen wordt door een jongen uit haar straat. Haar ouders waren er van op de hoogte en daarom maakte haar moeder een anti-pesten Facebook pagina en evenement aan. Het meisje sprak een boodschap in op de site en de reactie die ze hierop kreeg was fenomenaal. Er waren namelijk een aantal motorclubs die er op gereageerd hebben. Het gevolg hiervan is dat ze heel graag met het gezin wilde afspreken. Dit hebben ze gedaan waardoor er duizenden motorrijders met hun Harley Davidsons op de stoep stonden, om hun steun te betuigen. Op het eind verteld ze ook dat de motorrijders haar wel zullen beschermen, hier is ze natuurlijk heel erg blij mee. Vond jij het ook zo mooi om dit verhaal te horen? Deel deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron foto/video: YouTubeGerelateerd: Video

Deel deze video op Facebook!
video