Dit lijkt op een normale vogel – Maar na één seconde kijken ga je NIET geloven wat je ziet!

Geen zin om te lezen? Het filmpje staat onderaan! Als wij naar een balletvoorstelling aan het kijken zijn, verbaast het ons wel eens hoe lenig sommige mensen kunnen zijn! Sommige mensen kunnen hun been bijna in hun nek leggen zonder dat het pijn doet. Dat niet alleen mensen maar ook dieren heel erg lenig kunnen zijn is goed te zien in de volgende video!


vogel 

In deze video zie je een vogel op iemand zijn hand zitten. De vogel ziet er in het begin heel erg normaal en mooi uit. Op een gegeven moment schrokken we ons rot toen we zagen wat deze vogel kon. Hij begon zijn nek op een hele merkwaardige manier te bewegen. Zijn nek is heel erg lenig en hierdoor lijkt het net alsof hij een slangen-nek heeft. Het is ook heel erg apart dat hij zijn nek maar op deze manier blijft bewegen en niet eventjes rustig stil blijft zitten. De maker van het filmpje vond het  ook erg interessant en wij begrijpen dit volkomen! Vond jij deze vogel ook zo merkwaardig en was het voor jou ook de eerste keer dat je er zo één zag? Deel deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK! 

 

Deel deze video op Facebook!
video