Ter dood veroordeelde hond wordt ergens heen gebracht wat iedereen in tranen bracht…


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Honden verdienen het volgens ons om in een liefdevol huis met een liefdevol gezin te wonen. Helaas is dit niet voor iedere hond de werkelijkheid, maar dit hoeft niet te beteken dat dit dier dan geen mooi leven hoeft te hebben. Er zijn gelukkig asiels waar honden heel erg goed behandeld worden en waar ze met veel andere honden kunnen spelen. Toch is het voor een hond altijd fijn om dan toch geadopteerd te worden, omdat ze dan toch echt iemand hebben die voor de volledige honderd procent van ze zal houden.


hondenIn deze video zie je een hond die heel zijn leven in een asiel gewoond heeft, maar daar nu eindelijk uit mag. Na al die jaren tussen alle andere honden gezeten te hebben en alle aandacht dus ook gedeeld te hebben, mag hij eindelijk het asiel verlaten. Hij is geadopteerd door een geweldige familie en het moge duidelijk zijn dat hij daar heel erg blij mee is. In deze video hebben wij in ieder geval de staart van het beest niet zien stoppen met kwispelen. Als dat geen teken is dat deze hond blij is dan weten wij het ook niet meer! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

This special little guy captured the hearts of everyone who stopped by his kennel. He hit the jackpot when this beautiful family chose to take him home. Thanks for all you SHARING, checkout his FREEDOM WALK filled with lots of jumps and tail wagging! Happy life sweet BENNY <3PHOTO THREAD: https://www.facebook.com/savingcarsonshelterdogs/photos/a.172032662969376.1073741830.171850219654287/511316932374279/?type=3&theaterJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Geplaatst door Saving Carson Shelter Dogs op donderdag 10 december 2015