Rechter weigert borgsom nadat vrouw haar man had vermoord: Dan gebeurt er iets schokkends…


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je voor de rechter moet verschijnen dan kun je er maar beter voor zorgen dat je jezelf goed gedraagt. Doe je dit namelijk niet dan is de kans dat je vrijgesproken zal gaan worden natuurlijk al direct een stuk kleiner. Ook heb je een grote kans dat je straf veel hoger zal komen te liggen, omdat men je dus zo respectloos vindt. Rechters eisen namelijk respect en ze kunnen ook best zware straffen opleggen als ze vinden dat je respectloos bent. 
In deze video zie je een vrouw die helemaal door het lint gaat wanneer ze van de jury te horen krijgt dat ze niet vervroegd vrij zal gaan komen. Ze gaat dus helemaal door het lint, maar hier is de rechter natuurlijk niet van gediend. Hij spreekt haar dan ook stevig toe en hij besluit om haar extra te straffen. Meer dan terecht vinden wij, want niemand heeft het recht om zich zo te gedragen in de rechtbank vinden wij! Dit gedrag getuigt namelijk absoluut niet van respect voor de mensen om je heen. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Deel deze video op Facebook!
video