Hond werd gevraagd om de kat naar binnen te halen – Dan legt de verzorgster DIT op video vast.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Honden en katten zijn natuurlijk niet bepaald de beste vrienden. Zeker wanneer je een hond hebt kom je hier al heel erg snel achter. Het is namelijk zo dat wanneer je lekker met je hond buiten gaat lopen, hij vanzelf blaffend achter een kat aan zal gaan rennen. Dit is natuurlijk gewoon iets wat bij de natuur hoort, maar het is zeker niet onmogelijk om een kat en hond normaal met elkaar om te laten gaan. Gelukkig maar, want mensen die van beide dieren houden kunnen ze dan dus ook gewoon in huis nemen.

kat


In deze video zie je een hond en een kat die duidelijk goed met elkaar overweg kunnen. De hond wordt zelfs misschien wel een beetje als slaaf gebruikt door de kat, want wanneer ze van hun baasje moeten komen gebeurt er wel iets heel raars. Deze kat is namelijk veel te lui om zelf te lopen en dus besluit hij om zich maar te laten dragen door de hond. Deze hond lijkt dat nog met plezier te doen ook en het ziet er zeker niet uit of deze twee het voor het eerste doen. Wij hebben er in ieder geval wel van kunnen genieten! Jij ook? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt