ATTENTIE! Houd een oogje op de kinderen in de zomer om DEZE tragedie te voorkomen.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je kinderen hebt dan doe je er natuurlijk alles aan om ze veilig te houden. Dit doe je door ze bijvoorbeeld al vroeg naar zwemles te sturen, omdat ze dan in ieder geval in staat zijn om zich te redden als ze in het water vallen. NAtuurlijk liggen er nog veel meer gevaren op de loer voor kinderen, maar je moet je hier natuurlijk ook weer niet helemaal door laten leiden. Vergeet namelijk nooit om met volle teugen van je leven en van je kinderen te genieten!

kinderen


In deze video krijg je het bizarre verhaal te horen over een kind die helaas overleden is. Dit kind is namelijk verdronken, maar dan wel op een heel aparte manier. Hij heeft tijdens het zwemmen namelijk behoorlijk wat water ingeslikt en hierdoor is hij dagen na het zwemmen alsnog verdronken. Je mag dus wel zeggen dat hij op droge verdronken is en de ouders van dit kind willen er dan ook alles aan doen om deze aandoening bij mensen bekend te maken. Je wilt natuurlijk niet dat jouw kinderen hetzelfde overkomt als het arme kind in deze video. Vind jij dit ook zo schokkend om te zien? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt