Al gezien? Onze koning heeft blijkbaar een GROOT talent voor DJ’en…. (video)Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Niet iedereen is een grote fan van het koningshuis natuurlijk, maar dit zit hem vooral in hun afkeur in de monarchie. De meeste mensen zijn namelijk best te spreken over de manier waarop de koning en koningin hun rol invullen. Met de mensen in het koningshuis vinden de meesten dus helemaal niets mis, want hun probleem zit hem dus in de monarchie. Iets waar natuurlijk best wat voor te zeggen valt, omdat het een redelijk oud concept geworden is.

koning


In deze video krijg je te zien waarom onze koning bij veel mensen zo ontzettend geliefd is. Onze koning staat er namelijk om bekend altijd open te staan voor nieuwe dingen en vooral ook vaak mee te doen met gezellige activiteiten. Dit Is dan ook wat hij in deze video doet wanneer hij in aanraking komt met de beste dj’s die er zijn. Hij kan het zelf niet laten om zelf ook even een lekker nummertje af te spelen en wanneer hij dit doet gaat hij dan ook helemaal los achter de draaitafel. Best tof om de koning op zo’n manier bezig te zien vinden wij! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt