VIDEO: Bij welk hoofd past DIT mooie lichaam? – 95% van de mensen hadden het fout!Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Het hebben van mensenkennis is natuurlijk wel mooi meegenomen, omdat je een bepaald persoon dan veel makkelijker in kunt schatten. Dit scheelt behoorlijk wat tijd om iemand echt te leren kennen, want je hebt natuurlijk altijd de kans dat je er na een tijdje achter komt dat de persoon jou toch niet zo bevalt. Toch moet je natuurlijk niet al te snel oordelen over iemand, want zonder de tijd te nemen iemand te leren kennen doe je dit natuurlijk ook niet.

mensenkennis


In deze video zie je een fragment uit een quiz waarin mensenkennis van de deelnemers getest wordt. Ze zien enkel en alleen de hoofden van de vrouwen en ze moeten vervolgens raden van wie het lichaam is dat ze te zien krijgen. Dat dit nog best lastig is wordt al heel erg snel duidelijk, want allebei de kandidaten geven het verkeerde antwoord. Dan zijn wij natuurlijk wel heel erg benieuwd of jullie thuis het wel goed hadden, want ook bij ons was er flink wat verdeeldheid over het te kiezen antwoord! Vind jij dit ook zo’n leuke video? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt