Man bezorgt alle voorbijgangers kippenvel met zijn versie van ‘Unchained Melody’ in metrostationWeinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je met het openbaar vervoer reist dan probeer je jouw reis natuurlijk zo te regelen dat je zo min mogelijk hoeft te wachten. Natuurlijk is het zo dat je soms niet aan wachten ontkomt en dus wordt je wel eens gedwongen om een half uur op de metro of trein te wachten. Wanneer dit je overkomt kun je er maar beter voor zorgen dat je iets te doen hebt, want anders zul je jezelf heel erg hard gaan vervelen.

metro


In deze video krijg je te zien hoe je mensen kunt vermaken wanneer ze op de metro aan het wachten zijn. Deze mensen hebben namelijk een passie voor muziek en ze schromen er niet voor om deze passie met andere mensen te delen. Wij zouden wel heel erg blij zijn als we deze band zouden treffen wanneer we op de metro zouden staan te wachten. Je hebt dan in ieder geval iets om naar te luisteren, al kun je natuurlijk voortaan ook wel gewoon je oordopjes meenemen. Dan neem je jouw favoriete muziek gewoon lekker met je mee! Vind jij dit ook zo’n leuke video? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt