Kleindochter reikt haar hand uit om te dansen met opa: Bekijk nu zijn soepele danspasjes…Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Dansen brengt mensen dichter bij elkaar. Of het nou gedans is van een professionele danser of een groepje vrienden die hun ‘moves’ uitproberen op een zaterdagavond, het blijft allemaal vermaak! Wij hebben een filmpje gevonden waarbij je ziet hoe een man op leeftijd nog heel erg kan genieten van de kleine dingetjes in het leven. Als je zometeen op afspelen drukt, bekijk dan even tot het einde, want zijn moves zijn geweldig!


Over het filmpje: Er gaat niets boven een dansje tussen een opa en zijn kleindochter. De jongedame in het filmpje hieronder had wat hippe muziek opgezet en greep vervolgens naar de handen van haar opa. Opa had helemaal niet in de gaten wat er gebeurde, maar het leverde uiteindelijk geweldige resultaten op die door duizenden mensen werd bekeken.

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt