Agent wordt gefilmd in ziekenhuis met baby in armen – Dan volgt de hartbrekende werkelijkheid.


Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je bij de politie gaat dan is het wel goed meegenomen als je een beetje goed met mensen om kan gaan. Je moet in sommige situaties het namelijk toch maar voor elkaar zien te krijgen om iemand bijvoorbeeld weer helemaal rustig te laten worden. Niet iedere agent is hier een ster in, maar er lopen er gelukkig genoeg rond die dit wel als de beste kunnen.

politie

In deze video krijg je een voorbeeld te zien van een agent die precies weet hoe hij zich in het bijzijn van kinderen moet gedragen. Het doet ons heel erg goed om deze man zo aan het werk te zien, omdat dit ons toch wel vertrouwen geeft dat er nog veel meer van dit soort mensen bij de politie werken. Niet iedereen hoeft natuurlijk op zo’n geweldige manier met kinderen om te kunnen gaan als deze man, maar een beetje affectie hebben met kinderen is natuurlijk wel gewoon mooi meegenomen vinden wij. Het bekijken van deze video heeft ons in ieder geval heel erg goed gedaan en het is ons humeur dan ook zeker ten goede gekomen! Vind jij dit ook zo’n leuke video om te bekijken? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt