Man zat 14 jaar lang vast in gevangenis – Dan wordt de hartbrekende waarheid in de zaal onthuld.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! De politie doet iedere dag weer hun stinkende best om criminelen op te pakken. helaas is het zo dat het ook maar gewoon mensen zijn en mensen maken nou eenmaal wel eens fouten. Zo komt het dus wel eens voor dat iemand opgepakt wordt die misschien wel helemaal niets met de overtreding te maken had. Dit soort mensen worden dan als het goed is vrijgesproken tijdens de hoorzitting, omdat er natuurlijk geen bewijs is voor iets dat je toch niet gedaan hebt. Helaas loopt dit ook wel eens volkomen anders.

politie


In deze video zie je een man die al bijna heel zijn leven vast zit, omdat de politie dacht dat hij een moord gepleegd had. Pas heel erg veel jaren later blijkt dat hij deze moord helemaal niet gepleegd heeft en dat hij al die jaren dus voor niets vastgezeten heeft. WIj kunnen ons niet voorstellen hoe ontzettend moeilijk dit voor deze man geweest moest zijn, maar wij zijn in ieder geval blij dat justitie haar fout inmiddels in heeft kunnen zien. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat deze man ontzettend gecompenseerd zal gaan worden, want dat verdient hij ook wel na al die jaren onterecht vast te hebben gezeten. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt