Bekende rapper Ali B werd toegetakeld door motorbende: DIT is wat ze met hem deden.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Het is natuurlijk heel erg leuk om zo nu en dan je vrienden flink in de maling te nemen. Als je goed bent in het uitvoeren van pranks dan kun je er misschien nog wel je beroep van maken ook. Het uitvoeren van pranks is op internet namelijk onwijs populair en op internet valt met het uitvoeren van pranks dan ook behoorlijk wat geld te verdienen. Dan moet je er natuurlijk wel gewoon heel erg goed in zijn, want als je dit niet bent dan zul je nooit kijkers krijgen natuurlijk.

pranks


In deze video krijg je te zien hoe populaire youtubers misschien wel Nederlands bekendste rapper te grazen nemen. Voor hun prank hebben ze een aantal motorrijders ingehuurd en hiermee proberen ze Ali B de stuipen op het lijf te jagen. Dat deze jongens goed zijn in het uitvoeren van pranks wordt dan ook al heel erg snel duidelijk en wij vinden het dan ook heel erg leuk om te zien. De normaal zo stoere Ali B schijt namelijk flink in zijn broek en dat is iets wat toch wel heel erg op de lachspieren werkt. Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt