DEZE Slimme rolstoelvriendelijke oplossing zou overal ter wereld aanwezig moeten zijn.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je gehandicapt bent en bijvoorbeeld gedwongen bent om in een rolstoel jezelf voort te bewegen dan kom je op een dag heel erg veel obstakels tegen. Als het goed helpt je verzekering je dan met het verbouwen van je huis, maar ook dit laat vaak nog behoorlijk lang op zich wachten. Je voelt jezelf wanneer je jezelf niet eens door je eigen huis kunt  bewegen zonder hulp van iemand anders natuurlijk al helemaal heel erg slecht.

rolstoel


In deze video zie je een oplossing voor mensen die in een rolstoel moeten zitten. Deze mensen hebben natuurlijk heel erg veel moeite om bepaalde gebouwen binnen te komen, omdat je dan een hoge trap op moet en dit gaat natuurlijk niet altijd even makkelijk in een rolstoel. De makers van deze trap hebben daar gelukkig rekening mee gehouden, want ze hebben onder de trap een soort lift verstopt. Voor mensen in een rolstoel is dit natuurlijk meer dan ideaal, omdat ze nu zonder problemen wel gewoon naar binnen kunnen in een gebouw. Vind jij dit ook zo leuk om te zien? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt