Familie denkt dat dochter (11) hersendood is: 4 jaar later schrikt iedereen van haar eerste woorden.Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een tegenslag hebt in je leven dan moet je er alles aan doen om minstens weer op hetzelfde niveau te komen. natuurlijk is dit niet altijd even makkelijk, maar het belangrijkste is om altijd vertrouwen te houden in jezelf. Wat vertrouwen wat een mens kan doen is namelijk ongelooflijk en dus moet je niet alleen zelf vertrouwen hebben in jezelf, maar je moet jezelf ook omringen met mensen die vertrouwen in je hebben.

tegenslag


In deze video komt een vrouw aan het woord die een behoorlijke tegenslag in haar leven heeft gehad. Ze heeft namelijk gedurende drie jaar in een coma gelegen en dit gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Toch heeft zij een heel erg mooi verhaal te vertellen, omdat zij namelijk heel erg goed gelukt is om te herstellen van deze zware periode. Het is haar zelfs jo gelukt om een medaille te halen op de olympische spelen en dit kunnen natuurlijk maar heel erg weinig mensen zeggen. Heel erg veel respect dus voor alles wat deze topper bereikt heeft in haar leven! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt