Brigitte Kaandorp legt met behulp van tekening uit wat het verschil is tussen mannen en vrouwenBrigitte Kaandorp is een actrice die welbekend is in Nederland. Ze heeft liedjes gezongen maar heeft haar bekendheid gewonnen als  Nederlandse cabaretière. Toen ze jonger was had ze Nederlands gestudeerd, maar wist in zekere mate al wat ze wilde gaan doen. Ze trad op in cafés, studentencomplexen en iedereen vond haar geweldig! Wij hebben een oude video erbij gepakt waarbij ze het verschil tussen een man en  een vrouw schetst. Dit is en blijft pure humor!

Brigitte staat voor het publiek en tekent een cirkel. Het cirkel verdeeld ze vervolgens onder in 2 vakken. Één voor mannen en één voor vrouwen. Vervolgens begint ze met haar hele presentatie over het verschil tussen mannen en vrouwen. Ze neemt het hele publiek mee in haar act en het is geweldig om te zien hoe  zij de verschillen beschrijft tussen man en vrouw. Geniet lekker zelf van de video hieronder en DEEL dit natuurlijk ook even met jullie vrienden op FACEBOOK!

video

 

 

BEKIJK VOLGEND FILMPJERecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt