Marokkaanse gast weigert te stoppen voor de politie: Wees voorbereid, want dan gebeurt DIT…Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Het verkeer staat helemaal bol van de mensen die schijt hebben aan alle regels die gelden. Gelukkig is er dan ook wel politie om dit soort mensen op hun fouten te wijzen, maar helaas lijkt dit zeker niet altijd genoeg te zijn. Mensen nemen namelijk gewoon een boete voor lief, als dit betekent dat ze zich gewoon lekker schofterig kunnen gaan blijven gedragen. Wij denken dan ook dat dit soort mensen totaal niet doorhebben dat ze heel veel mensen in gevaar brengen met al hun acties!

verkeer


In deze video zie je een auto die alle regels in het verkeer aan zijn laars lapt. De politie heeft dit gelukkig in de gaten en ze proberen hem dan ook aan te houden. De automobilist besluit dan ook om gewoon lekker door te rijden, maar het lukt de agenten uiteindelijk toch om de man te spreken te krijgen. De man had zo’n haast omdat de vader van zijn vriend naar het ziekenhuis moest, maar dit is natuurlijk niet gelijk een vrijbrief om lekker van alles te doen in het verkeer. Wij vinden het dan ook goed van deze agenten , om de man toch een boete te geven! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt