Vrouw wordt aangerand in lift – Doet vervolgens het ondenkbare….Bekijk de beelden!Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Het is natuurlijk gewoon zo dat vrouwen vaker de dupe zijn van aanrandingen dan mannen. Het is dan voor een vrouw ook zeker niet verstandig om in de avond in het donker alleen over straat te gaan. Als man doe je er dan ook goed aan om altijd veen mee te lopen met een vrouw of om haar gewoon met de auto naar bestemming te brengen natuurlijk. Je wilt natuurlijk niet dat een vrouw iets overkomt, omdat je te lui was om even met haar mee te lopen.


vrouw

In deze video zie je een vrouw die nietsvermoedends in een lift staan en dan ineens opgeschrikt wordt door een man die haar aan probeert vallen. Gelukkig weet deze vrouw wel hoe ze haarzelf moet verdedigen en het lukt haar dan ook om de man van zich af te slaan.Gelukkig maar, want dit had natuurlijk ook heel anders af kunnen lopen, maar laten we daar maar gewoon niet aan denken. Dit laat volgens ons wel zien hoe belangrijk het is dat je ook als vrouw weet hoe je jezelf moet verdedigen! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video
Syndicatie: volgendevideo.nl

video


Recent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt