Zoete wraak: Man komt erachter wat ‘verknipte’ vrouwen met hem in kamertje willen doenWeinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Het is natuurlijk heel erg leuk om zo nu en dan je vrienden flink in de maling te nemen. Je moet er dan natuurlijk wel voor zorgen dat je zelf ook tegen een grapje kunt, want als je dit niet kan dan heb je vaak toch wel een probleem. Je moet namelijk wel verwachten dat er wraak op je genomen zult worden wanneer je telkens weer mensen in de maling neemt. Gelukkig kunnen dit soort mensen er vaak wel gewoon tegen en dat maakt het alleen maar leuk.

maling


In deze video krijg je te zien hoe een man flink in de maling genomen wordt door zijn vrienden. Deze man had zijn vrienden namelijk opgegeven voor een programma waarin ze hen in de maling zouden nemen. Zijn vrienden waren hier namelijk heel erg snel achter gekomen en die hebben het programma dus maar benaderen. Met als gevolg dat deze man nu dus zelf onwijs in de maling genomen wordt en we moeten toch wel stellen dat deze grap meer dan geslaagd is! Ben je het met ons eens? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

 

Bron: Youtube
Gerelateerd: Video
Syndicatie content: Volgendevideo

 

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt