Overvallers stoppen bij winkel, werknemers handelen correctWeinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Je moet altijd heel erg goed op je spullen letten, want er zullen altijd mensen zijn die wel interesse hebben om jouw mooie spullen gratis over te nemen. Natuurlijk is het zo dat je jouw spulletjes niet altijd in de gaten kan houden, maar door sloten wel goed af te sluiten kun je in ieder geval proberen te voorkomen dat mensen erbij komen. Al zijn wij ook van mening dat wanneer iemand iets echt heel erg graag wilt hebben je bijna altijd wel de sjaak bent.

spullen


In deze video zie je dat er wat gestolen wordt uit een busje, maar gelukkig kan de dief nog het tegen gehouden worden. De auto met daarin de dief en de gestolen spullen rijdt namelijk weg, maar het zijn de mensen op de vorkheftruck die daar een stokje voor weten te steken. Gelukkig maar natuurlijk,, want anders waren deze mannen toch mooi hun spulletjes kwijt geweest. Deze video is een voorbeeld van hoe wij met zijn allen onze spulletjes moeten beschermen en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat dieven geen kans hebben! Vind jij dit ook zo’n leuke video? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt