Winkeldief wordt op heterdaad betrapt door werknemer – Dan doet de vrouw het ondenkbare…Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een eigen winkel hebt dan moet je er zeker voor zorgen dat jouw winkel goed beveiligd is. Er zullen namelijk altijd wel mensen zijn die proberen om spullen van jou te stelen. Winkels worden er natuurlijk ook helemaal gek van wanneer ze het alarm weer af horen gaan. Het is namelijk het zuurverdiend egeld van de eigenaar van de winkel wat afgenomen wordt door een aantal dieven.

winkel


In deze video zie je een vrouw die wordt vastgehouden door een eigenaar van een winkel, omdat zij probeerde iets te stelen. Wanneer je steelt en je wordt betrapt dan moet je ook op de blaren zitten en deze eigenaar is het duidelijk met ons eens. Ze worstelen allebei wat op de grond, maar het lukt de vrouw gelukkig niet om te ontkomen. Uiteindelijk wordt zij door de politie in de boeien geslagen en kan ze voorlopig haar nachten dus op het bureau doorbrengen. Daar kan ze even goed nadenken over de fout die zij begaan heeft en dan hopen wij dat ze dit nooit meer zal gaan doen. Vind jij dit ook haar verdiende loon? DEEL deze video dan zo snel mogelijk met al je vrienden op FACEBOOK!

Bron: Youtube
Gerelateerd:Video

videoRecent Content

link to Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Vrouw spot blinde pit bull op een bankje in het park - Dan volgt een afschuwelijke ontdekking.

Weinig tijd om het verhaaltje te lezen? De video staat onderaan dit artikel! Wanneer je een hond in huis neemt dan neem je wel een belangrijke verantwoordelijkheid op je. Het is namelijk gewoon zo dat je een levend beest in huis neemt dat verzorging nodig heeft. Weet je van jezelf dat je deze verzorging niet […]
Steun onze gezellige pagina met één klik!
Maak een sociale impact:
Deel deze video op Facebook!
nee bedankt